Ny Terrasse

Lægning af ny terrasse, der er nøje planlagt, designet og konstrueret til din have.
Fortæl os om dine ønsker og behov for din terrasse konstruktion, så vil vi sammen skabe din drømmeterrasse.

Få lagt en ny terrasse på dine præmisser

Når det kommer til designet og anlægning af terrasse, er det vigtigste for os, at arbejdet bliver udført på baggrund af dine tanker og ønsker.

Vi sørger altid for, at en terrasse konstruktion udført af os kommer til skabe komplet tilfredshed, og vil glæde og gavne i mange år. Hos Olesen Anlæg står vi derfor altid klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte terrasse.

Ligeledes sørger vi for, at du altid har mulighed for ekspertrådgivning og vejledning gennem hele processen.

Før vi starter

For at skabe den perfekte terrasse, har vi behov for at kende din bolig og din grund. Derfor er vores første opgaver, at vi tager ud til dig. Her afklarer vi alle dine behov, ønsker og ideer.

Du vil have mulighed for at stille spørgsmål, og sammen vil vi finde frem til den ideelle løsning til dig. Ved dette møde gennemgår vi din grund fra ende til anden, for at identificere alle detaljer og områder der kan påvirke vores anlægning af din terrasse.

Hertil vil vi også rådgive og vejlede i forhold til brug, materialer, placering og lignende.

Hvad siger vores kunder om os, og vores arbejde?

Vores første, vigtigste, opgave er at skabe resultater der vil glæde og gavne i lang tid. Vi leverer derfor kun resultater af højeste kvalitet, og som vi er sikre på du vil være 100% tilfreds med. Gennem tiden har vi som anlægsgartnere i København og resten af Nordsjælland derfor kultiveret en bred kundegruppe af tilfredse personer.

Du skal dog ikke bare tage vores ord for det. Før du vælger hvorvidt du ønsker for vores hjælp eller ej, opfordre vi dig til at læse mere om os på anmeld håndværker. Her kan du læse om tidligere kunders oplevelser med os som deres anlægsgartnere.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på anmeldelser
fra anmeld-haandvaerker.dk

Øje for detaljer

Hos Olesen Anlæg ser vi det som vores første, og største, prioritet at skabe resultater der skaber glæde, og som overgår dine forventninger. Derfor er kvalitet vores største nøgleord. Vores planlægning og arbejde udføres altid med effektivitet i fokus, og vi er omhyggelige og detalje orienteret.

Når du beder os om hjælp til at skabe din terrasse, betaler du for kvalitet og holdbarhed. Du kan finde andre anlægsgartnere der tilbyder billigere løsninger. Dog vil der ofte med en billigere pris, ses en reducering af kvaliteten af det endelige resultat. Og der vil være fare for at du i sidste ende skal bruge flere penge på at rette fejl, eller i værste fald få omlagt hele terrassen.

I løbet af årene har vi desværre set mange terrasser, hvor manglende kendskab og ringe materiale brug har skabt problemer med helhedsoplevelsen, funktionaliteten og terrassens kvalitet.

Klar kommunikation

Det kan måske virke som mange ting at overveje. Og det er ikke nødvendigt for dig at have gjort dig tanker om alle disse områder. Grunden til at vi anbefaler dig at kigge nærmere på nogle af disse ting er, at vi på denne måde har et fælles punkt at begynde fra. Gennem årene har vi hos Olesen Anlæg erfaret, at de bedste resultater opnås, når begge parter har en dyb forståelse for projektet.

Ligeledes kan grundlæggende information og viden sikre dig, at du kan formidle dine behov på den bedst mulige måde. Dermed kan vi sammen starte en god og grundig dialog gennem hele processen. Du vil have mulighed for stille spørgsmål til alle områder, og dermed sikre at alt udfolder og udvikler sig efter dine behov.

Kvalitet betaler sig

Vi er ofte blevet bedt om hjælp til at udbedre fejl eller lave hele terrassen om. Dette skyldes, at folk har valgt at tage imod et billigt tilbud, der virkede for godt til at takke nej til. Beklageligvis er resultaterne disse billigere tilbud levere ofte af en så ringe kvalitet eller holdbarhed, at arbejdet skal laves om.

Og dette kræver både at det eksisterende arbejde skal fjernes, og en helt ny løsnings skal udføres. Dette resulterer i, at du vil skulle betale endnu mere. Vi ser ofte at der er to store faldgruber du skal være opmærksom på, når du takker ja til et billigt tilbud.

Kvaliteten og holdbarheden vil ofte være lav, og der vil ofte være brug for store mængder vedligeholdelse, eller i værste fald være brug for at få lavet hele arbejdet om. Ligeledes vil et billigt tilbud ofte være udført forkert. Der vil sjældent være blevet nok til på planlægningen og udførslen af arbejdet til, at du kan være sikker på at belægningen af din terrasse er blevet udført korrekt.

Dermed vil der være større chance for, at resultatet ikke tjener dets funktion korrekt. Det kan derfor altid betale sig at få et erfarent firma til at udføre dit anlægsarbejde. Du er dermed sikker på en excellent kvalitet, og at arbejdet er blevet udført korrekt. Ligeledes kan du være sikker på at din terrasse vil være holdbar, og at du ikke skal bruge mere tid eller flere penge når resultatet er færdigt.

Der er derfor betydeligt mere værdi at finde, ved at få en ordentlig og dygtig anlægsgartner til at hjælpe dig. Og selvom vi altid er glade for at hjælpe med at forbedre og løse problemer, er det altid en trist følelse for os når vi oplever dette. Hos Olesen Anlæg har vi derfor gjort en kunstart ud af anlægning af terrasse.

Planlægning af din terrasse

Da anlægning af terrasse er et stort og vigtigt stykke arbejde, er der flere ting du med fordel kan overveje før du beder os om hjælp til terrasse konstruktion. Dette giver dig mulighed for, at du kan skabe et reelt billede af hvordan en ny terrasse skal se ud. På denne måde kan du ligeledes give os en detaljeret beskrivelse af dit projekt.

Med disse informationer kan vi hurtigere udforme et tilbud på en terrasse pris, og vil hurtigere kunne starte vores arbejde. I de følgende afsnit har vi samlet nogle af de vigtigste ting du med fordel kan overveje og undersøge inden du kontakter os. Er du i tvivl om en eller flere ting, skal du ikke frygte. Vi er altid glade for at kunne assistere og vejlede.

Aftaler bliver overholdt

Med os som din samarbejdspartner kan du være sikker på at din terrasse vil overgå dine forventninger. Vi har gennem årene arbejdet på utallige terrasser, og har nøje udviklet alle områder af vores arbejdsproces. Ved starten af et projekt gennemgås alle aspekter af opgaven, og vi lægger en grundig fremgangsplan.

Vi har nemlig erfaret, at de fleste problemer kan undgås, hvis du har undersøgt alle områder af projekt og har styr på alle detaljer. På denne måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført effektivt og korrekt. Ligeledes vil arbejdet være færdigt til den aftalte tid, og du slipper for at betale for uforudsete omkostninger der kunne være undgået. Dog behøver du ikke tage vores ord for det. Vi er stolte af at være medlem af Danske Anlægsgartner.

Ligeledes har du mulighed for at læse udtalelser fra vores tidligere kunder her. Ligeledes tillader vores erfaring og kendskab til faget os, at leverer rådgivning og vejledning af højest kvalitet. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål, både før, under og efter projektet er færdig.

Hvad koster en terrasse?

Vi anbefaler, at du kontakter os, og fortæller om dit projekt og dine ønsker. Vi kommer ud og inspicerer din have, og skaber os et overblik over hvad det kræver at opføre din terrasse.

Når vi har de nødvendige informationer, vil vi skræddersy vores tilbud til dine tanker og behov. Sammen er vi sikre på at få skabt din drømmeterrasse. Ønsker du hjælp til brolægning, havearbejde eller kloakering, tager jeg også gerne en snak. Kontakt os på 28 11 11 94 eller mail info@olesen-anlaeg.dk.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Størrelsen på terrassen

Når du har besluttet dig for hvilken type terrasse konstruktion du ønsker, samt hvordan du vil anvende terrassen, bør du overveje hvor stor den skal være. Vi anbefaler altid at se terrassen i et helhedsperspektiv. Selvfølgelig skal terrassens størrelse passe til både huset og haven.

En for stor køkkenterrasse vil tage meget opmærksomhed. Ligeledes kan en stor haveterrasse have tendens til at dominere resten af haven. Her spiller din terrasse indretning igen en stor rolle i den store helhed. En stor terrasse kan virke tom, og hvis terrassen er lille, kan pladsmangel blive et problem. Du bør derfor altid overveje terrassens formål inden projektets start. Ønsker du en stor terrasse, velegnet til middagsselskaber og familie hygge, eller har du et behov for en mindre og mere intim terrasse?

Er du i tvivl om hvor stor en terrasse du har brug for? Vi står altid klar til at vejlede. Kontakt os, og fortæl om dit projekt

Jeg kan varmt anbefale Olesen Anlæg ApS.
Prisen var rimelig og i overensstemmelse med det aftalte. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.


Claus og hans folk holder hvad de lover, kommer som aftalt og har begge gange, jeg har brugt firmaet, lavet et højkvalitetsarbejde.


Vi havde løbende småjusteringer, som blev tilpasset og udført uden bemærkninger.
Olesen Anlæg var ikke den billigste, men vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, som bestemt retfærdiggør prisen.


Arbejdet blev udført præcist som aftalt. Det gik lynhurtigt.
Med stor venlighed og lydighed for vores ønsker. Firmaet kan varmt anbefales.


Igennem seks uger, har det været en stor fornøjelse, at have Claus og Jesper, som “dagligt inventar”.
Slutresultatet er aldeles nydeligt og vi ser frem til sommer, hvor vi skal have finpudset detaljerne.
Endnu en gang, stor tak til Claus og Jesper, for et særdeles behageligt selskab og et meget veludført havearbejde.

Designet af terrassen

Det næste skridt før vi starter på din terrasse konstruktion er at udvælge et design der passer til dine behov. Terrasse indretning har stor betydning i forhold til oplevelsen og brugen af terrassen. Hvis du for eksempel ønsker at den skal være stor, kan det være en god ide at den skal være åben. Ellers kan terrassen have tendens til at dominere og tage fokus fra resten af huset og haven.

Dette er dog ikke en regel. Ligeledes bør formen på terrassen overvejes. Normalt ses terrasser kvadratiske eller rektangulære former, men måske du ønsker noget mere organisk. Terrasser i cirkulære eller bølgende former kan skabe dynamik og energi, og kan anlægges så de passer til dit behov. Ligeledes kan der skabes mønstre i terrassen, hvilket bringer utrolig stor personlighed. Uanset hvilken form du ønsker, bør du altid den stemning og helhedsbillede terrassen vil skabe.

Klar kommunikation

Det kan måske virke som mange ting at overveje. Og det er ikke nødvendigt for dig at have gjort dig tanker om alle disse områder. Grunden til at vi anbefaler dig at kigge nærmere på nogle af disse ting er, at vi på denne måde har et fælles punkt at begynde fra. Gennem årene har vi hos Olesen Anlæg erfaret, at de bedste resultater opnås, når begge parter har en dyb forståelse for projektet. Ligeledes kan grundlæggende information og viden sikre dig, at du kan formidle dine behov på den bedst mulige måde.

Dermed kan vi sammen starte en god og grundig dialog gennem hele processen. Du vil have mulighed for stille spørgsmål til alle områder, og dermed sikre at alt udfolder og udvikler sig efter dine behov.