Kloakering

Vi er specialister i kloakering af ejendomme i det åbne land.
Og med 37 års erfaring, kan du være sikker på holdbare resultater af højeste kvalitet.

Kloakeringen skal ske med respekt for dit haveanlæg

Hvorfor vælge os til din kloakering opgave?

Hos Olesen Anlæg er vi eksperter i alle former for arbejde med haver og anlæg. Alt fra brolægning til kloakering har vi hjulpet utallige danskere med, og vi har udviklet unikke arbejdsmetoder og processer der altid sikre dig det bedte resultat.

Gennem vores mere end 37 år i faget, har vi lært meget om hvordan arbejder effektivt og målbevidst, uden at belaste haven.

Dette har gentagende gange skabt resultater for vores kunder. Især med større projekter som kloakering har dette været en enorm fordel. Uanset om du ønsker kloakering til huset eller kloakeringer af kolonihaver, vil arbejdet normalvis kræve.

Glade og tilfredse kunder

Vi arbejder hårdt for at have glade og tilfredse kunder. Det har lykkedes os ret godt de seneste 37 år, og det regner vi med at det fortsætter, hvis vi lægger samme fokus og kvalitet i vores arbejde fremover skal det nok lykkedes. Du kan læse nogle af anmeldelserne her på siden, eller du kan læse mere på Anmeld Håndværker. Du er også meget velkommen til at skrive en anmeldelse hvis du ønsker.

Kontakt Din kloakmester og modtag et tilbud

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 28 11 11 94, eller du kan skrive på info@olesen-anlaeg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar eller et uforpligtende tilbud.

Hvad siger vores kunder om os, og vores arbejde?

Vores første, vigtigste, opgave er at skabe resultater der vil glæde og gavne i lang tid. Vi leverer derfor kun resultater af højeste kvalitet, og som vi er sikre på du vil være 100% tilfreds med. Gennem tiden har vi som anlægsgartnere i København og resten af Nordsjælland derfor kultiveret en bred kundegruppe af tilfredse personer.

Du skal dog ikke bare tage vores ord for det. Før du vælger hvorvidt du ønsker for vores hjælp eller ej, opfordre vi dig til at læse mere om os på anmeld håndværker. Her kan du læse om tidligere kunders oplevelser med os som deres anlægsgartnere.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på anmeldelser
fra anmeld-haandvaerker.dk

Som ekspert med kloakering tilbyder vi

Når der er problemer med kloaksystemet, er det vigtigt at det bliver løst effektivt og korrekt. Og derfor bør du altid indgå et samarbejde med en autoriseret kloakmester med både erfaring, indsigt og teknisk forståelse. Derfor er Olesen Anlæg den ideelle samarbejdspartner til dig.

Hos Olesen Anlæg er det ikke kun haven vi kan hjælpe med. Vi har stået for kloakering for utallige boliger og virksomheder i og omkring Nordsjælland. Og som din anlægsgartner tager vi altid udgangspunkt i en arbejdsproces der er så skånsom for haven som overhovedet muligt. Som din ekspert med alt kloakering udfører vi blandt andet de følgende ydelser og arbejdsopgaver:

  • Faskine
  • Grundvandsænkning
  • Højvandslukker
  • Omfangsdræn
  • Reparation, service og nyanlæg
  • Separatkloakering

Det er som grundejer din pligt, at sørger for at dine kloakrør og brønde er velfungerende, og ikke er beskadiget. Og oplever du problemer med dit kloaksystem, anbefaler vi, at du omgående kontakter os. Ligeledes kan du med fordel tage fat i os, hvis du mistænker en fejl eller skade i kloakken. Bliver problemet ikke løst i tide, kan det nemlig få store og alvorlige konsekvenser for bygningen og din grund. Som din specialist med kloak og anlæg tilbyder vi ikke kun løsninger af den højeste kvalitet. Vi står altid klar med professionel rådgivning og vejledning. Ligeledes har du altid mulighed for at stille spørgsmål, skulle nogle opstå.

Hos Olesen Anlæg tilbyder vi vores hjælp og assistance til både private og erhvervsdrivende. Ønsker du det optimale kloaksystem til din bolig eller virksomhed, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har i mere end 37 år varetaget alle typer af kloakopgaver og arbejde tænkeligt. Uanset størrelsen, typen eller kompleksiteten, skal du altid forvente sublime resultater, professionelt håndværk og en holdbarhed du ikke vil finde andetsteds.

Hos os er du garanteret kvalitet, ordentlighed og kvalitetsbevidst kloakering

Ydermere så er vi medlem af Danske Anlægsgartneres Garantiordning. Vi laver meget sjældent fejl, men vi er også kun mennesker, så for at være på den sikre side, er vi medlem af denne ordning for at beskytte dig.

Ring til os, og lad os give dig et tilbud – måske kan du blive inspireret til en nænsom renovering af haven samtidigt.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.