Kloakering

Vi er specialister i kloakering af ejendomme i det åbne land.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Kloakeringen skal ske med respekt for dit haveanlæg

  Hvorfor vælge os til din kloakering opgave?

  Olesen Anlæg ApS er medlemmer af DGK (De Grønne Kloakentreprenører). Derfor er det helt naturligt for os, at kloakeringen skal ske med respekt for dit haveanlæg. 

  Hvad enten det drejer sig om nyanlæg eller renovering, kan du være sikker på et professionelt arbejde i høj kvalitet.

  Vi udfører arbejdet nænsomt, og rydder op efter os – fordi vi ved at du sætter pris på din have.

  Olesen Anlæg ApS er specialister i kloakering af ejendomme i det åbne land.

  Kloakering

  Glade og tilfredse kunder

  Vi arbejder hårdt for at have glade og tilfredse kunder. Det har lykkedes os ret godt de seneste 20 år, og det regner vi med at det fortsætter, hvis vi lægger samme fokus og kvalitet i vores arbejde fremover skal det nok lykkedes. Du kan læse nogle af anmeldelserne her på siden, eller du kan læse mere på Anmeld Håndværker. Du er også meget velkommen til at skrive en anmeldelse hvis du ønsker.

  ★★★★★

  Komplet haveanlæg

  Alt arbejde blev udført grundigt og præcis efter aftale – og der blev brugt den tid, der var nødvendigt for at sikre god kvalitet. Vi havde løbende småjusteringer, som blev tilpasset og udført uden bemærkninger. Olesen Anlæg var ikke den billigste, men vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, som bestemt retfærdiggør prisen.
  Alexander
  via anmeld-haandvaerker.dk

  ★★★★★

  Plantning af færdighæk (bøg)

  Arbejdet blev udført præcist som aftalt. Det gik lynhurtigt. Med stor venlighed og lydighed for vores ønsker. For 2 år siden har firmaet også plantet en anden bøgehæk hos os samt bygget en lav mur langs skel. Til vores store tilfredshed. Firmet kan varmt anbefales.
  Isabelle Cezanne
  via anmeld-haandvaerker.dk

  ★★★★★

  Flisearbejde og anlægning af have

  Claus og hans folk kom til tiden og holdt alle aftaler også selvom det var møgvejr. Kvaliteten er i top, der er tænkt over hver en fuge, stampet grus så fliserne nok aldrig flytter sig, og alle hældninger er velovervejet og vender den rigtige vej. Vi vil til enhver tid anbefale Olesen anlæg.
  Flemming og Bettina Gregersen
  via anmeld-haandvaerker.dk

  Kontakt os i dag

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 28 11 11 94, eller du kan skrive på info@olesen-anlaeg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar eller et uforpligtende tilbud.

  Stenvæg, stenbed

  Hos os er du garanteret kval ordentlig, kvalitetsbevidst kloakering.

  Ydermere så er vi medlem af Danske Anlægsgartneres Garantiordning. Vi laver meget sjældent fejl, men vi er også kun mennesker, så for at være på den sikre side, er vi medlem af denne ordning for at beskytte dig.

  Ring til os, og lad os give dig et tilbud – måske kan du blive inspireret til en nænsom renovering af haven samtidigt.