Brolægning

Brosten, eller betonsten i smukke mønstre?

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Brolægning af brosten eller betonsten i smukke mønstre?

  Brosten har sit eget spil, de passer i miljøet, og de holder for livet. Er brosten løsningen omkring din bolig? Lad os give dig et tilbud på brolægning. 

  Betonsten er ikke bare fliser
  Olesen Anlæg har renoveret mange gamle gårde i bymiljøet, resultaterne er smukke. 
   

  Du vil blive overrasket over de muligheder betonsten byder på i dag. De mange kombinationer gør det muligt at matche præcis den stil du ønsker. Fra belægningen i indkørslen, til trapper, stensætninger og højbede. Betonsten kan holde til evig tid, hvis det er lavet og lagt på den rigtige måde. 

  Der skal rigtig meget kraft til for at kunne ødelægge en sådanne sten. På den måde er det perfekt til at få det hele til at se flot ud, samtidig med at det kan holde til tunge kørertøjer, frostvejr, hedebølge, ja der er ikke noget det ikke kan holde til ved almindeligt brug. 

  Det betyder at du med alt sandsynlighed kun skal have det lagt én gang, derfor anbefaler vi at du vælger en der ved hvad de laver.
   
  Vi har i vores 20 år arbejdet opbygget en masse kompetencer, vores teknikker og metoder er blevet bedre og bedre, på den måde er du sikker på at vi kan vores kram. Du kan med sikkerhed kan vælge os til dit næste brolægningsprojekt.
   
  Herregårdsstenens mange muligheder

  Herregårdsstenen er Danmarks mest populære belægningssten i private hjem. Den kan anvendes til alle belægningsområder, fx i indkørsler, på terrasser samt stier i haven. 

  Desuden er herregårdsstenen meget robust og smuk. Denne type sten er til dig der gerne vil have en robust gangsti, samtidig med at det skal have et flot udtryk, hvor normale bro- eller betonsten godt kan være lidt mere rustikke i det. 

  Se vores arbejde

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på brolægning?

   
  Hvis du finder vores arbejde interessant eller bare vil hører mere, så er du meget velkommen til at ringe på 28 11 11 94 eller skrive til os på info@olesen-anlaeg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  ★★★★★

  Komplet haveanlæg

  Alt arbejde blev udført grundigt og præcis efter aftale – og der blev brugt den tid, der var nødvendigt for at sikre god kvalitet. Vi havde løbende småjusteringer, som blev tilpasset og udført uden bemærkninger. Olesen Anlæg var ikke den billigste, men vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, som bestemt retfærdiggør prisen.
  Alexander
  via anmeld-haandvaerker.dk

  ★★★★★

  Plantning af færdighæk (bøg)

  Arbejdet blev udført præcist som aftalt. Det gik lynhurtigt. Med stor venlighed og lydighed for vores ønsker. For 2 år siden har firmaet også plantet en anden bøgehæk hos os samt bygget en lav mur langs skel. Til vores store tilfredshed. Firmet kan varmt anbefales.
  Isabelle Cezanne
  via anmeld-haandvaerker.dk

  ★★★★★

  Flisearbejde og anlægning af have

  Claus og hans folk kom til tiden og holdt alle aftaler også selvom det var møgvejr. Kvaliteten er i top, der er tænkt over hver en fuge, stampet grus så fliserne nok aldrig flytter sig, og alle hældninger er velovervejet og vender den rigtige vej. Vi vil til enhver tid anbefale Olesen anlæg.
  Flemming og Bettina Gregersen
  via anmeld-haandvaerker.dk