Brolægning

Brosten, eller betonsten i smukke mønstre?

Brolægning af brosten eller betonsten i smukke mønstre?

Brosten har sit eget spil, de passer i miljøet, og de holder for livet. Er brosten løsningen omkring din bolig? Lad os give dig et tilbud på brolægning. Betonsten er ikke bare fliser.

Olesen Anlæg har renoveret mange gamle gårde i bymiljøet, resultaterne er smukke.

Du vil blive overrasket over de muligheder betonsten byder på i dag. De mange kombinationer gør det muligt at matche præcis den stil du ønsker. Fra belægningen i indkørslen, til trapper, stensætninger og højbede. Betonsten kan holde til evig tid, hvis det er lavet og lagt på den rigtige måde.

Der skal rigtig meget kraft til for at kunne ødelægge en sådanne sten. På den måde er det perfekt til at få det hele til at se flot ud, samtidig med at det kan holde til tunge kørertøjer, frostvejr, hedebølge, ja der er ikke noget det ikke kan holde til ved almindeligt brug.

Det betyder at du med alt sandsynlighed kun skal have det lagt én gang, derfor anbefaler vi at du vælger en der ved hvad de laver.

Vi har i vores 37 år arbejdet opbygget en masse kompetencer, vores teknikker og metoder er blevet bedre og bedre, på den måde er du sikker på at vi kan vores kram. Du kan med sikkerhed kan vælge os til dit næste brolægningsprojekt.

Herregårdsstenens mange muligheder

Herregårdsstenen er Danmarks mest populære belægningssten i private hjem.

Den kan anvendes til alle belægningsområder, fx i indkørsler, på terrasser samt stier i haven.

Desuden er herregårdsstenen meget robust og smuk. Denne type sten er til dig der gerne vil have en robust gangsti.

Samtidig med at det skal have et flot udtryk, hvor normale bro- eller betonsten godt kan være lidt mere rustikke i det.

Hvad siger vores kunder om os, og vores arbejde?

Vores første, vigtigste, opgave er at skabe resultater der vil glæde og gavne i lang tid. Vi leverer derfor kun resultater af højeste kvalitet, og som vi er sikre på du vil være 100% tilfreds med. Gennem tiden har vi som anlægsgartnere i København og resten af Nordsjælland derfor kultiveret en bred kundegruppe af tilfredse personer.

Du skal dog ikke bare tage vores ord for det. Før du vælger hvorvidt du ønsker for vores hjælp eller ej, opfordre vi dig til at læse mere om os på anmeld håndværker. Her kan du læse om tidligere kunders oplevelser med os som deres anlægsgartnere.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på anmeldelser
fra anmeld-haandvaerker.dk

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.