Nyanlæg af haver

Vi har stor erfaring i nyanlæg af haver, og kvaliteten er i top.

Hvorfor vælge os?

Olesen Anlæg ApS har stor erfaring i nyanlæg af haver, og kvaliteten er i top. Derfor har et større anerkendt firma for individuelt byggeri valgt os som samarbejdspartnere.

Vi forstår bl.a. betydningen af en ordentlig grubning, således at du allerede det første år får glæde af haven. Husk at haven er dit uderum. Her skal du tilbringe mange timer – og selvfølgelig skal den være rig på oplevelser.

Måske er du til det enkle og vedligeholdelsesfrie, eller måske foretrækker du den ”gamle romantiske” stil? Start med at ringe til Olesen Anlæg ApS – så kommer vi og giver dig et forslag til drømmehaven.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartneres Garantiordning, så du kan trygt vælge os til dit næste projekt.

Vi kan det hele

Vi kan klarer det hele, skal du have revet bedet, græsplænen eller nogle sten op. Så er vi de rigtige til jobbet. Vi tager en dialog med dig om dine forventninger til resultatet, og gør alt for at det bliver perfekt for dig. Det er trods alt dig og dine nærmeste der skal benytte vores færdiggjorte arbejde.

Vi tager opgaven ligesom var det hjemme ved os selv, på den måde er du sikker på at det bliver et godt stykke arbejde.

En aftale er en aftale

Når du indgår en aftale med os, så holder vi det vi lover. Du kan stole på at vi gør vores arbejde til punkt og prikke. Vi går ikke før vi er 110% tilfredse, på den måde bør du, som kunde også være tilfreds med det udførte arbejde.

Hvad siger vores kunder om os, og vores arbejde?

Vores første, vigtigste, opgave er at skabe resultater der vil glæde og gavne i lang tid. Vi leverer derfor kun resultater af højeste kvalitet, og som vi er sikre på du vil være 100% tilfreds med. Gennem tiden har vi som anlægsgartnere i København og resten af Nordsjælland derfor kultiveret en bred kundegruppe af tilfredse personer.

Du skal dog ikke bare tage vores ord for det. Før du vælger hvorvidt du ønsker for vores hjælp eller ej, opfordre vi dig til at læse mere om os på anmeld håndværker. Her kan du læse om tidligere kunders oplevelser med os som deres anlægsgartnere.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på anmeldelser
fra anmeld-haandvaerker.dk

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.