Renovering

Er haven et problem? Olesen Anlæg ApS gør den smuk, overskuelig, og nem at vedligeholde.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Er haven et problem?

Olesen Anlæg ApS gør den smuk, overskuelig, og nem at vedligeholde.

De fleste af os har oplevet at en gammel have ”vokser fra os”. Det er blevet et slid at vedligeholde den, og pludselig er den ikke længere det rum hvor vi før slappede af.

For Olesen Anlæg ApS er en gammel have en udfordring. Ofte kan en renovering i et hjørne af haven skabe det lys og den stemning du ønsker.

Du vil blive overrasket over resultatet – og du vil opdage at ændringen er sket med respekt for den gamle have. Nu trives du – og vedligeholdelsen er ikke længere en sur pligt.

Ring til os og få et godt tilbud.

Gangsti, have og træ

Vi hjælper dig med at få styr på haven

★★★★★

Komplet haveanlæg

Alt arbejde blev udført grundigt og præcis efter aftale – og der blev brugt den tid, der var nødvendigt for at sikre god kvalitet. Vi havde løbende småjusteringer, som blev tilpasset og udført uden bemærkninger. Olesen Anlæg var ikke den billigste, men vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, som bestemt retfærdiggør prisen.
Alexander
via anmeld-haandvaerker.dk

★★★★★

Plantning af færdighæk (bøg)

Arbejdet blev udført præcist som aftalt. Det gik lynhurtigt. Med stor venlighed og lydighed for vores ønsker. For 2 år siden har firmaet også plantet en anden bøgehæk hos os samt bygget en lav mur langs skel. Til vores store tilfredshed. Firmet kan varmt anbefales.
Isabelle Cezanne
via anmeld-haandvaerker.dk

★★★★★

Flisearbejde og anlægning af have

Claus og hans folk kom til tiden og holdt alle aftaler også selvom det var møgvejr. Kvaliteten er i top, der er tænkt over hver en fuge, stampet grus så fliserne nok aldrig flytter sig, og alle hældninger er velovervejet og vender den rigtige vej. Vi vil til enhver tid anbefale Olesen anlæg.
Flemming og Bettina Gregersen
via anmeld-haandvaerker.dk