Om os

Aut. Kloakmester. Medlem af Danske Anlægsgartnere

Hvem er vi?

Her kan du læse mere Claus Olesens profil

Claus har anlagt haver i mere end 37 år, og har gennem årene opbygget et godt og solidt netværk af samarbejdspartnere. Sammen kan vi realisere dine drømme, og skabe det ”uderum” du vil trives i.

Claus Olesen er selv med på alle projekter. Opgaven bliver fulgt tæt, og har du spørgsmål undervejs, er afstanden til “chefen” kort.

Skal du have renoveret din kloakering, skal du starte med at kontakte Olesen Anlæg. Det kan blive starten på en renovering af haven – udført nænsomt og til en overkommelig pris. Olesen Anlæg er medlem af Danske Anlægsgartneres garantiordning, din sikkerhed for veludført arbejde.

Hvad siger vores kunder om os, og vores arbejde?

Vores første, vigtigste, opgave er at skabe resultater der vil glæde og gavne i lang tid. Vi leverer derfor kun resultater af højeste kvalitet, og som vi er sikre på du vil være 100% tilfreds med. Gennem tiden har vi som anlægsgartnere i København og resten af Nordsjælland derfor kultiveret en bred kundegruppe af tilfredse personer.

Du skal dog ikke bare tage vores ord for det. Før du vælger hvorvidt du ønsker for vores hjælp eller ej, opfordre vi dig til at læse mere om os på anmeld håndværker. Her kan du læse om tidligere kunders oplevelser med os som deres anlægsgartnere.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på anmeldelser
fra anmeld-haandvaerker.dk

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.