Profil

Aut. Kloakmester - Medl. af Danske Anlægsgartnere

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvem er vi?

  Her kan du læse mere Claus Olesens profil

  Claus har anlagt haver i mere end 20 år, og har gennem årene opbygget et godt og solidt netværk af samarbejdspartnere. Sammen kan vi realisere dine drømme, og skabe det ”uderum” du vil trives i.

  Claus Olesen er selv med på alle projekter. Opgaven bliver fulgt tæt, og har du spørgsmål undervejs, er afstanden til “chefen” kort.

  Skal du have renoveret din kloakering, skal du starte med at kontakte Olesen Anlæg. Det kan blive starten på en renovering af haven – udført nænsomt og til en overkommelig pris. Olesen Anlæg er medlem af Danske Anlægsgartneres garantiordning, din sikkerhed for veludført arbejde.

  ★★★★★

  Komplet haveanlæg

  Alt arbejde blev udført grundigt og præcis efter aftale – og der blev brugt den tid, der var nødvendigt for at sikre god kvalitet. Vi havde løbende småjusteringer, som blev tilpasset og udført uden bemærkninger. Olesen Anlæg var ikke den billigste, men vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, som bestemt retfærdiggør prisen.
  Alexander
  via anmeld-haandvaerker.dk

  ★★★★★

  Plantning af færdighæk (bøg)

  Arbejdet blev udført præcist som aftalt. Det gik lynhurtigt. Med stor venlighed og lydighed for vores ønsker. For 2 år siden har firmaet også plantet en anden bøgehæk hos os samt bygget en lav mur langs skel. Til vores store tilfredshed. Firmet kan varmt anbefales.
  Isabelle Cezanne
  via anmeld-haandvaerker.dk

  ★★★★★

  Flisearbejde og anlægning af have

  Claus og hans folk kom til tiden og holdt alle aftaler også selvom det var møgvejr. Kvaliteten er i top, der er tænkt over hver en fuge, stampet grus så fliserne nok aldrig flytter sig, og alle hældninger er velovervejet og vender den rigtige vej. Vi vil til enhver tid anbefale Olesen anlæg.
  Flemming og Bettina Gregersen
  via anmeld-haandvaerker.dk